Veluxen

l

Velux installateur nodig in regio Waregem?

Het is belangrijk dat we de Velux begrijpen, dus vermijd mogelijke tegenslagen. Bij Dakwerker Waregem ben je hiervoor aan het juiste adres. Als u overweegt om dakramen en Velux-ramen in uw huis te installeren, dan is dit artikel iets voor u. U vraagt ​​zich misschien af ​​of dit de juiste investering is en zo ja, met welke factoren moet u rekening houden bij het installeren van een dakraam.

Ons professionele team van dakdekkers heeft veel ervaring om ervoor te zorgen dat we het belang van onze huiseigenaren hebben bij het installeren van dakramen en Velux-ramen.

Velux Troeven

Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren

Wanneer u energiezuinige dakramen met de juiste knipperlichten en stoepranden installeert, kunnen ze helpen om uw huis koel te houden en uw huis natuurlijker te verwarmen, zodat u uw verwarmings-/koelapparatuur minder hoeft te gebruiken. Veel mensen denken dat dakramen leiden tot tocht en hoge energierekeningen, maar dat is maar ten dele waar. Dakramen die ofwel niet correct zijn geïnstalleerd of niet energiezuinig zijn, kunnen ervoor zorgen dat uw huis de warmte verliest of opneemt. Als u op zoek bent naar een energiezuinig dakraam, zorg er dan voor dat het de naam Energy Star heeft.

Voegt waarde toe aan je huis
Voegt waarde toe aan je huis

Een goed geplaatste Velux dakraam in je huis kan het contrast maken tussen je goed voelen over jezelf op die saaie dagen. Voor de personen die de seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) ervaren en geen tijd buitenshuis kunnen doorbrengen, kan het zijn in voldoende lichte ruimtes een significant effect hebben.

Ontwerp met weinig onderhoud
Ontwerp met weinig onderhoud

Over het algemeen hebben al onze VELUX dakramen een garantie van 10 jaar. Op de accessoires die worden gebruikt om de ramen te bedienen of te onderhouden, zoals afstandsbedieningen, zonwering en eventuele andere elektrische bedieningen, zit 3 jaar garantie. Maar dat betekent niet dat u uw ramen na 10 jaar moet vervangen. Sommige huizen die vele jaren geleden VELUX hebben geïnstalleerd, zijn nog steeds in perfecte staat, lang na de 10 jaar

Veluxen zijn Populair

Iedereen is dol op dakramen. Ze brengen veel licht in een ruimte en maken van uw keuken een lichte en zonnige ruimte. Extra licht fleurt zelfs de donkerste winterdagen op. Als u niet weet hoe u deze dakramen in uw huis kunt verwerken, kunt u hoge energierekeningen krijgen, kamers die in bepaalde periodes van het jaar onbruikbaar zijn of dure reparaties door vochtproblemen.

Naast de toenemende winstgevendheid kunnen de betaalbare kosten van VELUX zonwering de kwaliteit van het werk verhogen. Door in de fabriek geïnstalleerde zonweringzonwering op zonne-energie toe te voegen, kunt u uw inkomsten per dakraam bijna verdubbelen. En in de fabriek geïnstalleerde kamer verduisterende jaloezieën verhogen ook de U-waarde van het dakraam met maximaal 40% in de “neer”-stand.

Dakramen helpen kamers in huizen en werkruimten met slechte verlichting. Het verlicht donkere ruimtes, vooral die in het midden van het gebouw of zonder ramen, zoals de badkamers en winkels. Met een voorziening voor natuurlijke verlichting bespaart het ook op de energierekening voor elektrische verlichting. Het installeren van dakramen kan ook handig zijn voor ruimtes in regenseizoenen of bewolkte klimaten.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend